Eyeliner pen



Používáte oční linky ve fixu? A splňují všechny vaše požadavky? Dnešní článek bude o linkách ve fixu, které jsme zatím vyzkoušely. Cena těchto produktů se pohybuje okolo 100 Kč. Ne všechny jsou ideální, takže jdeme rovnou na recenzi, ať příště sáhnete po těch pravých.:)


Essence
Levná značka – horší kvalita. Jak jinak. Špička hrotu postupně vysychá, takže nevydrží moc dlouho. Ačkoliv je tento produkt poměrně oblíbený, myslíme si, že se vyplatí investovat do jiné značky.

Catrice
Catrice je o trochu lepší verze Essence, přestože je vyrábí stejná firma. Tato značka je méně dostupná, což je velká škoda. I u této fixy špička hrotu postupně vyschla, ale po delší době (cca 6 měsíců). Celkově jsme s tímto produktem velmi spokojeny.

Dermacol
Dermacol je možná o trošku lepší než Catrice, ale nijak výrazně se neliší. Stejně jako u předešlých produktů by hrot mohl být lepší, ale i tak odvádí dobrou práci. 



Anne&Adele

6 komentářů:

  1. Superfine mám doma už po druhé, a naopak myslím že jsou dobré :) Když už mi přestávají kreslit tak to obrátím a zas to kreslí jak kdybych to zrovna koupila, a vydrží taky poměrně dlouhou dobu :)

    OdpovědětVymazat
  2. u těch linek si myslím, že víc než na 6 měsíců to stejně není, co je pro mě spíš rozhodující kritérium, jestli se nemažou, jak jsou na tom tyhle tři? Já měla voděodolnou od essence, ta byla nejlepší, oriflamka taky držela, teď mám nějakou z primarku, má super hrot, ale zas se maže, tak si vyberte, že :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo do těch 6 měsíců, ale pak hrot trochu vyschne a je to naprd. Já jsem ten hrot odstřihla a to jsem neudělala zrovna nejlépe :D, už s tím nejde dobře pracovat. Ale ani u jedné jsem neměla snad problém s rozmazáním, možná u te essence ( ne vodě odolné). Pokud si nesahám do očí a nesnažím si to rozmazat, tak obstojí :)

      Vymazat
  3. já mám ten fix od Dermacolu a nemůžu si ho vynachválit :-) Už mám druhý :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/me-elfi-zlaticko.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám tu od essence a nemůžu se dočkat až ji dodělám a koupím si jinou :D

    OdpovědětVymazat