Cukroví


Ahooj!:)
Dnešní vánoční článek bude o cukroví. Chtěla bych se s Vámi podělit o tipy, jak si jeho pečení opravdu užít! A jaké cukroví máte nejradši vy? 
1. Důležitá je kvalita, ne kvantita. K čemu by Vám taky bylo deset krabic nekvalitního cukroví? Radši si upečte jen pár kousků, ale z dobré mouky a másla.
2. Při pečení si zpívejte koledy. Ptáte se proč? Když zpíváte, nemůžete ujídat. :D
3. Na slepování lineckého cukroví používejte kyselejší marmeládu. Má totiž výraznější chuť - skvělá je meruňková, rybízová nebo ostružinová.
4. Péct se dá i bez vajíček. Sestřička má potravinovou alergii, takže bez nich pečeme vždycky. A jde to. Nepoznali byste rozdíl.
5. Upečte si jen to, co máte nejradši. Nemá smysl celý advent jenom péct, jde hlavně o tradici. A taky o tu vůni skořice a vanilky...  








 Adele


2 komentáře:

  1. Jů, vypadá to nádherně! :) My cukroví pečeme, ale jen tak jeden dva druhy, protože se tomu věnuje spíše babička a ta vždy napeče hordu všeho, že je ještě do Velikonoc prakticky z čeho vybírat. :D Nevím, jak to dělá, ale vždy mi od ní chutná nejvíce. :D

    OdpovědětVymazat