Home decor


Ahoj všichni :)
Už to bude několik dní co jsme se přestěhovali. A jelikož jsme potřebovali pořídit spoustu nábytku a různých jiných věcí, tak jsme zavítali do IKEA. Určitě znáte ten pocit, když vejdete dovnitř a vše mají krásně sladěné a naranžované. Tomu neodolá snad nikdo :D! Pak se trochu zhrozíte, když jdete k pokladně zaplatit. Ale hlavně, že máte skvělé věci do nového bytu! A o tom tak trochu bude dnešní článek. Mám pro Vás několik typů, jak si vytvořit pěkný a pohodlný domov!

1. Rostliny
Rostliny živé nebo umělé vytvoří pěkný design. Pokud zvolíte nerezové květináče bude to vypadat ještě lépe!


2. Staré knížky
Běžte na půdu a vyhrabejte pár knížek po prarodičích. Staré knížky vypadají opravdu krásně.


3. Nesladěný nábytek
Někdo má rád nábytek vyrobený přesně na míru, někdo zase rád nábytek kombinuje. Ať už jenom židle či stůl je jiný, pohled bude zajímavý!


4. Hra s barvami
Nebojte se kombinovat barvy různých odstínů či barev jdoucích k sobě. My jsme obložili gauč barevnými polštářky, které už na pohled tvoří pohodlnost!


5. Úložný prostor z krabic
Krabice s uložným prostorem si můžete klidně vyrobit, bude to jednoduché. Ale jsou celkem levné, takže pokud nejste vyráběcí typ, můžete si nějaké koupit.


6. Obrazy, rámečky, nástěnky, tabule
Rozveselte si den přečtením citátu, který si budete třeba každý den psát na tabuli či si ho vytisknete a vložíte do rámečku. Nebo si vytvořte zeď plnou obrázků, které jsou pro Vás vzpomínka a inspirace!



Anne

6 komentářů:

  1. Super článok! Veľmi sa mi páči ten štýl a je dosť podobný tomu môjmu :D ten nábytok, staré knihy, rastliny, všetko úplne skvelo vyzerá a najviac sa mi páči, že ten priestor nie je preplnený :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné! Zejména fotografie. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máte nádherný blog, každý článek je jako dělaný pro mně! IKEA je nejlepší obchod ever, vždycky tam strávím hodiny a hodiny. Nápad se starými knížkami je super, vypadá to romanticky což mám ráda.

    OdpovědětVymazat