Proč blogujeme?


Ahoooj! :)
Víš, jak jsme minule psaly, že se něco chystá? Tak už je to venku! Ano, je to nová šablona, juchů! Už delší dobu jsme chtěly změnu, jelikož předešlá šablona přestala tak trochu fungovat. Začaly jsme hledat na různých stránkách, kde jsou bezplatné šablony, ale žádná nebyla podle našich představ. Dokonce jsme našly jednu opravdu pěknou, ale už byla placená. Řekly jsem si, že do té placené šablony teda půjdeme a zkusíme to, ale v poslední chvíli jsme našly blog jedné slečny, která se ve svém volném čase zabývá web designem, to je ale náhoda, co :D? Po skvělé a bezproblémové dohodě vznikla tato úžasná šablona! Tak co na ni říkáš? :)

Je to pro nás tak trochu nový začátek- nová šablona, nový rok....
Další věc, které si možná všimli ti, co nás sledují už delší dobu je to, že téma a zaměření blogu se postupem času trochu změnilo. Přece jenom, když jsme před třemi lety zakládaly tenhle blog, tak jsme měly trochu jiné zájmy a představy o tom, jak by měl náš blog vypadat. Dneska už bychom asi nefotily rtěnky na mobil a nepsaly na ně recenze. Tím nechceme říct, že už nikdy nebudeme psát o kosmetice, to né! Prostě nám přijde, že i když píšeme o cestování, filmech nebo knížkách, tak si nás stejně spousta lidí zařadí pod štítek "kosmetika" a obsah blogu je už moc nezajímá. Ale to samozřejmě neplatí pro všechny a radost z blogování nám to nekazí. Vlastně je to skvělé, že tenhle blog vytváříme už tak dlouho a pořád nás to baví. Troufáme si říct, že dokonce čím dál tím víc. A vždycky nás potěší, když i tobě udělají naše články radost nebo tě třeba inspirují.
Taky se nesnažíme za každou cenu hnát jenom za velkými čísly a co největším počtem čtenářů, ke štěstí nám stačí hezký komentář.
To je asi všechno, co jsme chtěly říct. Tak zase v příštím článku...:)
Anne&Adele

2 komentáře:

  1. Skoro každý den se dívám , jestli nemáte něco nového. Čerpám inspiraci. Je super,že Vaše témata jsou různá.Přestože patřím k těm dříve narozeným (hodně dříve),nacházím spoustu nápadů nejen pro poučení. Stálé si rozšiřují obzory,prohlížím fotky (nejvíce se mi líbí z přírody),pouštím hudbu, která se Vám líbí(mě už méně)a připadám si býti v kontaktu s mladými lidmi (moc mi schází přímá diskuze). Přeji Vám hodně úspěchů(říká se tomu sledovanost)a pište!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkujeme! Vážíme si takové to podpory :)! A na věku vůbec nezáleží, nás velice těší, že si u nás na blogu každý něco najde :).

    OdpovědětVymazat