Tipy na vánoční dárky


Ahoj všichni!
První adventní neděle je tu a s ní i nový článek. A o čem jiném by mohl být než o dárcích? My máme s výběrem dárků trochu problém každý rok, je totiž hrozně těžké vybrat dárek, který potěší a zároveň na něj budeme mít. :D  Proto jsme se pokusily vybrat dárky různých cenových kategorií, kterými byste mohli potěšit rodinu i kamarády.





Dárky pro kamarádku:
Vybírání dárku pro kamarádku nemusí být až tak těžké, protože jí většinou udělá radost to, co by ji udělalo vám. Kosmetika je sázka na jistotu, s tou určitě nešlápnete vedle. Potěšit by ji mohl třeba i lístek na koncert nebo festival, dobře vybraná knížka, pěkné hodinky nebo svíčka. A pokud byste chtěli darovat něco praktičtějšího, tak určitě diář!
  1. Kosmetika
  2. Diář
  3. Lístek na koncert, festival
  4. Nějaký kousek z yt kolekcí
  5. Svíčka
  6. Knížka
  7. Hodinky
  8. Kosmetické štětce
  9. Lush
  10. Pastelky, omalovánky pro dospělé


Dárky pro kamaráda:
Tak tady už to bývá o něco složitější. Dobrým dárkem je určitě nějaká elektronika a příslušenství - to využije každý. Pokud chcete koupit oblečení, vsaďte na nějaký nápaditý potisk nebo vtipný obrázek, ať to není taková nuda. Hodit by se mu mohla i nová peněženka nebo hodinky. A když budete v koncích, tak lahví dobrého pití určitě nic nezkazíte.
  1. Triko
  2. Powerbanka
  3. Sada sprcháče, šamponu
  4. Hodinky
  5. Kravata, motýlek
  6. Trenky
  7. Kryt na mobil
  8. Peněženka
  9. Víno
  10. Sluchátka



Dárky pro mamku:
Skvělým dárkem pro mamku bude určitě fotokniha, protože většina lidí má dnes fotky ztracené někde v počítači a to je velká škoda! Radost ji udělá i určitě kosmetika a oblečení, ale pokud chcete být originálnějším, tak letos zkuste třeba lístky do divadla, předplatné časopisu nebo poukaz na masáž. 
  1. Kosmetika
  2. Předplatné časopisu
  3. Knížka
  4. Oblečení
  5. Lístky do divadla
  6. Poukaz na masáž
  7. Fotokniha
  8. Šátek, šála
  9. Kvalitní čokoláda
  10. Krém



Anne&Adele

3 komentáře:

  1. Zajímavé a dobré nápady, ale co pro babičku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dárky pro babičku jsme zahrnuly mezi dárky pro mamku:)

      Vymazat
  2. K těm dárkům pro mamku bych ještě zahrnula peněženku. A ty zájezdy nebo wellness pobyty? S těmi naprosto souhlasím. Moje mamka jezdila na masáže každý týden a byla o poznání pozitivnějším člověkem. Tak šťastné a veselé všem, kteří se už na Vánoce s předstihem připravujete.

    OdpovědětVymazat