Ahoj jaro!




Je sobota, druhý březnový den. Ležím v posteli a prožívám doznění alkoholu ve velkém stupni kocoviny. Plesová sezona je u konce a teď přijde to, na co jsme čekali už od září. Ano, myslím tím maturitu. Knížky nepřečtené, otázky nedodělané v horším případě žádné... Snaha učit se je nulová, prokrastinace vítězí! Uklízení všeho možného zdá se být zábavnější než učení se o jsoucnu nebo o rybníkářství. Máme přeci ještě víc jak měsíc, takže klid :D... 


Nejen že řešíme maturitu, ale hlavní je život po ní... Kam si mám dát přihlášku? Co ze mě bude? Budu mít uplatnění? Kolik budu vydělávat? Věř, že tohle je nejhorší rozhodování. Podat přihlášku můžeš vlastně kamkoliv, dobrodrůžo nastává v momentě přijímaček :). ,,Hele myslíš, že se tam dostanu, když mám percentil 20?". Haha, tak jsme se zasmáli. Doufám, že nám bude do smíchu i v ty osudné dny :D  #maturitaiscoming.


Učení je tedy zatím marné, takže co vlastně dělám? Užívám si krásných slunečních dnů a čas strávený s kamarády. Jedno hezké slunečné dopoledne jsem využila k focení s velmi šikovným fotografem Tomem! Přijel za mnou až z Brna a myslím, že výsledek je skvělý! 


Dlouho jsme na blog nic nepsaly, ale věřím, že bychom se teď mohly polepšit a sdílet více novinky nejen z našeho studentského života.






Anne

4 komentáře: