DIY- Newspaper nails



Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet nápad s nehty,  které vypadají jako když je obtisknete do nějakého papíru s písmeny. No a konečně jsem se o to pokusila, vypadá to krásně a nápaditě! Chceš vědět víc? Tak neváhej a přečti si jak na to! :)

Budeme potřebovat: noviny, světlý barevný lak (nejlépe v bílé barvě), průhledný lak, líh nebo něco s obsahem alkoholu a nějakou misku.




1. krok
Rozstříháme noviny na obdelníčky, které budu o něco větší než nehty. Nehty si natřeme barevným lakem (bílým), který necháme dostatečně zaschnout a poté namočíme novinové obdelníčky do misky s lihem (alkoholem). Když jsou noviny nasáklé, přiložíme je na nehet (na vrstvu barevného laku), přimáčkneme a necháme chvilku na nehtu. Po chvilce noviny sundáme a pokračujeme tak na všech prstech.




2. krok
Když jsou nehty pokryty písmeny z novin, přetřeme je bezbarvým lakem NEDOPORUČUJI bezbarvý lak na nehty od Rimmel London (laky od této značky jsou skvělé, ale na práci s novinami nejsou zřejmě vyrobené :D), jelikož mně písmenka rozmazal. Sáhla jsem po jiném od neznámé značky.




A to je konec! Jednoduché, že? Jak se Vám toto DIY líbí? :)


Anne

3 komentáře:

  1. Moc hezké. Viděl jsem na vlastní oči. Velice nápadité. Já to sice zkoušet nebudu, ale mnohé čtenářky tohoto blogu si určitě tuto krásnou ozdobu jejich nehtů vytvoří!!

    OdpovědětVymazat