Easy messy hairstyles


Ahooj:)
Složité uhlazené účesy nás nikdy moc nebavily - mnohem radši nosíme jednoduché drdoly. Vlasy nám díky nim nepadají do obličeje, jsou pohodlné a navíc vypadají skvěle. Zkusíte je taky?:)
Jsou různé možnosti, jak drdol ozvláštnit - z pramene u obličeje můžete splést cop a ten poté připnout k drdolu sponkami. Zkuste rybí cop zatočit ( srolovat :D ) směrem k hlavě a vznikne elegantní drdol. Nebo vlasy jenom jednoduše sepněte do vyčesaného culíku a prameny obtočte kolem gumičky. 
Z uvolněných pramínků okolo obličeje si starosti nedělejte - dodají účesu romantický a nedbalý vzhled. Já vlasy ani nelakuju, ale někdy používám suchý šampon pro dodání objemu.





Anne&Adele

12 komentářů:

  1. Hezké účesy. Škoda, že nemám delší vlasy...:D

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné. Moc Vám to sluší. Ve Vašem věku ,jsem měla vlasy až pod pás. Teď mám na hlavě "pár chlupů". Ale nestěžuji si, mohla bych na tom být i hůř. Říká se, že stárnout je pro mnohé ženy "umění". Počítám se mezi "umělkyně". Jen tak dál děvčata, těším se na každé další články.

    OdpovědětVymazat
  3. Vážně hezké účesy :) Škoda jen, že si sama sotva udělám hezký culík, jsem strašně nešikovná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Drdol s rybím chvostom je super, vyskúšam na sestre. Len škoda že ste nespravili fotonávod. Bolo by to lepšie a jednoduchšie. Ale aj tak ďakujem za inšpiráciu :).

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, to je asi pravda. :D Příště na to budeme myslet:)) A děkujeme za komentář:)

      Vymazat
  5. Krásné účesy! :) Jen škoda, že na ně nikdy nemá čas a tak vyhrávají rozpuštěné vlasy nebo culík :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat