Skin Care


Ahooj! :)
Dnešní článek bude po delší době opět  o kosmetice. Tentokrát o té pečující. Protože - přiznejme si to - ani nejlepší makeup vám nezajistí krásnou pleť, pokud se o ni nebudete řádně starat. A proto bychom Vám chtěly ukázat naše nejoblíbenější produkty, které máme vyzkoušené a opravdu fungují. 


Kokosový olej používám hlavně na suchá místa. Stačí ho jen vmasírovat do pleti a nechat chvíli působit. Krásně voní!

Produkty na problematickou pleť Garnier prostě umí. Odličovací gely používám každý večer a moc mi vyhovují. Na důkladné vyčistění pleti jsou skvělé.

Máte citlivou pleť? V tom případě zkuste na odličování produkty od značky Nivea. Určitě nesáhnete vedle. :)

























Další značka, která Vám může pomoct s problematickou pletí je Balea. Kosmetiku od Baley máme moc rády. Navíc je levná a dobře dostupná. A jak pečujete o pleť Vy? :)



Anne&Adele

3 komentáře:

  1. MOmentálně používám pleŤovou vodu od Mixy a čisticí gel z BodyShopu. Často ale taky používám kosmetiku od YR a Niveu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Co se v mládí naučíš , ve stáří ......

    OdpovědětVymazat
  3. Já preferuji micelárku od Garnieru, a pak třeba i dětský olej kvůli suché pleti, nebo excipial emulzi. A taky peeling od Baley a gel od Synergenu. :) Snažím se to střídat a mám jeden tip na důkladné prokrvení a zjemnění pleti, a to domáci cukrový scrub /cukr, káva, troška oleje/, po tom je pleť náádherně připravená na make-up.

    OdpovědětVymazat