Nude Color


Ahoj!
Je tu další středeční článek. Nude barvy jsou v poslední době velkým trendem a tak jsme se rozhodly, že dnešní článek bude právě o nich. Nude barvy nejčastěji volíme u laků na nehty, ale skvěle vypadají i na rtech. Tyto barvy se skvěle kombinují a sluší prostě každému! Hodí se na každodenní líčení a vždy působí jednoduše a sofistikovaně.
 Také jste podlehli tomuto trendu? :)







A&A

9 komentářů:

  1. A to je všechno? Mohly jste přidat aspoň nějaký make-up tutorial nebo outfit. Tohle mi přijde dost málo na jeden článek. Jenom napsat jak jsou nude barvy v kurzu a přidat sem pár fotek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná se zdá, že je to málo, ale je zatím celkem dost práce.:DD Nevím, jestli taky píšeš blog (jsi anonymní), ale ne vždy je vše tak snadné, jak se na první pohled může znát. A blogování není také naše jediná "povinnost". :D
      A na našem blogu najdeš hlavně články tohoto typu - taková malá inspirace, útržek našeho stylu, nebo třeba jenom nějaký zážitek...
      Každopádně i tak díky za názor. Promyslíme, jak se vylepšit! :)

      Vymazat
  2. Ja nosím rada nude farby hlavne na očiach a na nechtoch. Pery mám rada červené, v tých sa cítim najlepšie :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám nejraději nude laky na nehty a na oblečení vypadají taky super! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné fotky, sice já mám radši trošku více "vykecávání", ale chápu kolik je za tím práce. Anonym asi blog nepíše, mám pocit že bloger se za svůj názor opravdu nestydí!

    OdpovědětVymazat