InstaNews




Ahooj všichni!:)
 Dnešní článek bude zase o něčem trochu jiném - chtěly bychom se s Vámi podělit o různé zážitky a novinky z našeho života a napadlo nás, že to uděláme prostřednictvím našich instagramových účtů. Pokud chcete, tak nás můžete začít na Instagramu sledovat, nebo nám v komentářích zanechat odkaz na váš profil.:)


Adele:
 Moje oblíbené tulipány a staré francouzské časopisy o bydlení. Plánujeme takovou menší rekonstrukci bytu, takže trocha inspirace se hodí vždycky.


Západ slunce v Krkonoších, kde jsem s rodinou byla o Velikonocích. 


Domácí müsli. Proč ho taky kupovat v obchodech, když si ho můžeme připravit sami? A nejdůležitější přísadou jsou samozřejmě moje oblíbené brusinky z Ikea!


Omalovánky mě prostě baví. Vybarvování sice není nijak moc kreativní, ale i tak to je skvělý relax. Poslední dobou ráda používám vodovky. Je pravda, že s nimi víc přetahuju, ale tak co... 


Nedávno jsem si moc užila víkend strávený Praze. Navštívili jsme Muzeum Karla Zemana a prošli se po centru. Atmosféra večerní Prahy mě prostě nikdy bavit nepřestane. 


 Anne:
Fotky z polaroidu jsou nádherný. Vytvoříte si věčnou vzpomínku v podobě fotky, což je hrozně pěkný. Já sice polaroid nemám, ale nechala jsem si vyvolat pár fotek ( na stránce vyvolej.to), které jsou v podobném tvaru. Mám z nich opravdu velkou radost!


Pokud nevíte co upéct, určitě udělejte muffiny. Jsou jednoduché a každému chutnají!


Ovesnou kaši jsem si v poslední době zamilovala! Je to rychlá snídaně, kterou si můžete jakkoliv dochutit. Já ji mám nejraději s banánem a hrozinkami.


10 komentářů:

  1. Super článek! Už chci taky nějaké omalovánky, hrozně se mi to líbí! :o
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné! Vyvolej.to má nejhezčí fotografie. Strašně se mi líbí. Parádní, že blogujete spolu. Taky bych strašně s někým ráda psala. :x
    Jen tak dál holky, začnu vás sledovat.
    S láskou Mí.
    http://mycrazydiary.blog.cz

    OdpovědětVymazat