Vídeň


  Ahoooj!
Včera byla poslední adventní neděle a Vánoce jsou skoro tady! Už jsi naladěná na vánoční atmosféru? My už ano, jelikož jsme se se školou vydali do Vánoční Vídně. Sice jsme ráno museli vstávat ve čtyři hodiny, ale stálo to za to. Nejdříve jsme navštívili Schönbrunn, kde jsme z krásné Gloriety viděli celou Vídeň. Nechyběl ani chrám sv. Štěpána, který byl opravdu úchvatný a poté jsme naši procházku zakončili na adventních trzích, kde jsme si užívali vánoční atmosféru, která byla všude kolem nás.
Jen škoda, že všechny světýlka rozsvítili, až když jsme si sedli do autobusu :D.! Vídeň je opravdu krásná, ale spíše bychom doporučily Vídeň navštívit na jaře či v létě, protože třeba Schönbrunn je v tomto období nádherný, no jo, to je ta francouzská zahrada! No a na závěr jsme navštívili Primark, do kterého jsme se moc těšili :D! Cesta domů byla už tentokrát trochu horší, ale přijeli jsme domů plné zážitků, což je nejdůležitější!

 



   

 


   
 
      
  
 
  
 
        
 
Anne&Adele

8 komentářů:

  1. Ahoj holky,pekny clanek. Jen skoda, ze fotky nemate oddelene. Takhle splyvaji. Zkuste priste mezi ne delat mezeru.;)

    OdpovědětVymazat
  2. I kdyz ted koukam, ze par jich odskocilo. Tak mi to mozna spojil mobil. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky. Ve Vídni jsem byla, ale více mě zaujal Krakow.
    VeeVeronica.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :)! Ano, máš pravdu. V Krakově jsme také byly, sice ne v zimě, ale bylo to opravdu krásné město.

      Vymazat
  4. S Vee jsme byli ve Vídni i v Krakowě...Obě města jsou nádherná.. Stejně tak se mi líbí i Praha. Klidně bych teď odjela někam se podívat, abych se naladila na Vánoce :D. Každopádně závidím vám Vídeň. Moc se mi tam líbilo ikdyž jsme se párkrát ztratili. :D https://michaelawolff.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Opět jsem se po ránu naladila "vánočně". Hezké snímky, některé mi připomínají Prahu.Hezké Vánoce pro všechny .

    OdpovědětVymazat
  6. Aj ja som bola vo viedni aj tento rok a je to tam ako vždy krásne , a mys sme tento rok vychytali aj super počasie že snežilo zima bola všetko bolo zasnežené , čiže atmosféra bola neskutočná !!! :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat