Co jsem jedla #1




Ahooj!
Konečně jsme zpátky... Posledních pár týdnů jsme měly menší inspirační krizi :D. Dnešní článek je v mé roli - Anne, jelikož Adele si užívá v Itálii, kam se vydala s výtvarnou uměleckou školou. Tak se snad můžete těšit na nějaké fotky ze Středomoří!
No a teď už k dnešnímu tématu. Hodně jste si psali o recepty a tak mě napadlo, že bych mohla založit sérii článků o tom, co jsem měla daný den dobrého. Je to skvělý formát plný "receptů", kde se třeba můžete inspirovat. Jelikož každý den nejím tolik zajímavých jídel (v týdnu mám obědy v jídelně a většinou jím to samé), tak jsem se rozhodla dělat tuto sérii až tehdy, když budu mít dostatek food fotek :D.

Ještě bych chtěla trochu něco povědět o tom, jak jsem se stravovala třeba minulé měsíce. No, nečekejte, že teď držím nějaké diety nebo tak něco, to vůbec ne. Prostě se snažím jíst zdravěji. Snažím se nejíst sladkosti, smažená jídla apod. Jelikož jsem se jinak každý den "ládovala" sušenkami, občas čokoládou, no možná to znáte. Máte na něco chuť, tak jdete do špajzu a tam na vás kouká čokoláda, tak prostě neodoláte. A tak jsem řekla dost!
Takže tohle je pro mě taková výzva a zároveň motivace, protože chci fotit své jídlo během dne a chci to ukázat vám, abyste se  třeba také mohli inspirovat, tudíž mě to motivuje (nutí) k tomu, abych jedla zdravě/ji...

Doufám, že si článek užijete a určitě mi napište co během dne jíte vy! :)

1. Snídaně je základ!
Mám ráda sladké snídaně, takže si většinou udělám ovesnou kaši nebo jogurt s musli. Taky někdy něco dobrého upeču. Nedávno jsem pekla fazolový koláč, tak se můžete těšit na recept!
Banány máme doma vždycky, jak můžete vidět tvoří většinu mé snídaně :D.



2. Oběd
Těstoviny, rajčatová omáčka a špenát. To mám nejraději, jelikož je to rychlý.
Brambory a vajíčko má rád snad každý, ne?
Nedávno jsme s bráchou grilovali maso, tak jsem to přihodila k obědům, protože to byl můj takový večerní oběd.
A ano, trochu podvádím. Svačinu nefotím, jelikož si většinou koupím ve škole v bufetu nějakou obloženou cereální housku a odpoledne si vezmu knäckebrot s lučinou. Nebo si vezmu nějaké ovoce, musli srdíčka, jogurt.


3. Večeře
Večeře mám většinou studené. Určitě doporučuji čerstvý chleba s vajíčkem a jarní cibulkou nebo žitný chleba s mozzarellou a rajčaty!


Anne

2 komentáře:

  1. Tak všechno vypadá úžasně ani nevím z čeho bych si vybrala :)
    Taky se snažím jíst trošku zdravěji, hlavně co mi dělalo největší problém byl pitný režim, bez slazených limonád ještě teď občas ujedu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S pitím ani problém nemám, vždy jsem měla nejraději vodu z kohoutku. Ale občas mám problém s pravidelným přísunem tekutin. Nejhorší pro mě bylo, přestat s přejídáním. Místo toho abych jedla 5x denně, tak jsem neustále uzobávala ještě něco sladkého navíc... Děkuji za kometář a držím palce! :)

      Vymazat