Co nám dělá radost?





Ahooj!
Po delší době se hlásíme s novým článkem. A protože jsme o sobě dlouho nedaly vědět, tak bychom ti chtěly ukázat, co je u nás nového a podělit se o své oblíbence!

Někdy se stane, že máte z něčeho obrovský strach, stresujete se - hlavně asi proto, že tak úplně nevíte, co máte čekat... Ale potom často zjistíte, že všechny ty obavy byly vlastně úplně zbytečný.
Svět je ízy jak dva špízy. A ve víně je pravda. (citáty by Ančí)
Na to pamatuj, až si budeš dělat řidičák a zvládneš to levou zadní stejně jako my dvě.


Asi se všichni shodneme na tom, že zimu je nejlepší prožít na horách... My jsme letos vyrazily na Šumavu, do Krkonoš  a do Alp, takže lyžování jsme si užily opravdu dosyta, dokonce i počasí se nám krásně vydařilo. 


S novým rokem je samozřejmě také potřeba si pořídit nový diář. My jsme se obě rozhodly pro Motivační diář od A Cup of Style a jsme s ním opravdu moc spokojené. Nejen, že je v něm prostor pro zapisování všech důležitých událostí, ale můžeš si z něj udělat vlastně i takový svůj deník pro uchování vzpomínek.


Začátkem roku přibývají v kinech nové filmy a my jsme za tento měsíc viděly už dva (aneb oslíčku otřes se). Máme rády historické filmy. Baví nás ta doba, móda a celkově dějiny dvacátého století. Takže, když něco takového dávají v kině nepohrdneme a místo učení raději vyrazíme do kina. Nejtemnější hodina byla opravdu působivá a temná. Gary Oldman jako Churchill podal skvělý výkon a jsme rády, že vznikají filmy podobného rázu.
Shodou okolností na začátku ledna vysílala Česká televize dvoudílný seriál Marie Terezie a my toto období zrovna braly v dějepise! Díky seriálu nás test z období Marie Terezie bavil, kdo by to byl řekl? :D
Rády se pobavíme, takže zajít do kina na Prezidenta Blaníka byla jasná volba! Shrnutí aktuální politické situace bylo opravdu úsměvné.


Leden, únor. Měsíce plné plesů. Společně s kamarády na pár plesů každý rok vyrazíme. Zapaříme, dáme si vínko a užíváme si!




Ve chvíli, kdy to vzdáš a už to nejmíň čekáš, tak to přijde.

Anne&Adele
(poznámka autorek: psáno ve stavu mírné opilosti)

2 komentáře:

  1. Moc pěkný článek. Nejtemnější hodinu jsem taky viděla a byla jsem z toho filmu naprosto unesená. Prezident Blaník mě ještě čeká! A historické filmy mám taky ráda - zvlášť poslední dobou. :)
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc Káťo! Tak ať se ti Prezident Blaník líbí :).

      Vymazat