In real life, there is no algebra.


Pijeme třetí kafe (a druhý víno, lol), upravujeme fotky, posloucháme hudbu a užíváme si víkend v Praze. Páteční večer jsme strávily na Metronome festivalu, kde měl koncert náš milovaný Tom Odell. Jeho hudba pro nás hodně znamená, takže je to vždycky něco neuvěřitelnýho vidět ho naživo. Po koncertu se nám ještě nechtělo domů, a tak jsme zamířily jen tak někam do centra… no a skončily jsme u kyvadla, kde jsme se posadily a koukaly na noční Prahu. Bylo tam dost mladých lidí a byla tam taková „cool atmosféra“ :D.




V sobotu se dokonce na chvíli udělalo hezky, tak jsme toho museli využít k procházce po Praze a samozřejmě taky k nafocení nějakých těch portrétů. Když už jsme byly hodně unavený, tak jsme nasedly na tramvaj sedmnáctku, že už se teda pojedeme na byt najíst. No ale… trvalo nám asi deset zastávek, než nám došlo, že jedeme na opačnou stranu. Sranda. 


Za chvíli půjdeme do mekáče na wifi, abychom mohly konečně postnout článek a potom se půjdeme ještě mrknout na poslední kapely Metronome festivalu, ať si to pořádně užijeme. Protože to je to hlavní! Umět si věci pořádně užít a neřešit blbosti. Jako když skončíš na opačném konci Prahy. Tak jsme aspoň viděly, jak vypadá zastávka Belérie, no a co. Hlavní je se z toho nepoto… Jestli se budeš hroutit z každý blbosti, tak přijdeš o spoustu srandy. Protože in real life, there is no algebra.

Anne&Adele

Okomentovat