Welcome to our blog!


Ahoj holky!
Vítáme Vás na našem blogu. Mnoho z Vás si klade otázku... Proč zrovna my? Proč to děláme? Víme o tom něco? Na tyto otázky Vám odpovíme velice rády.

Proč jsme si založily blog?
Založily jsme si blog, protože se se svými zážitky a nápady chceme podělit s někým, kdo má podobné zájmy jako my, nebo se chce jen inspirovat.

Víme o tom něco?
Mnoho z Vás o tom ví mnohem více, ale možná také ne. Myslíme si, že když dáme dvě hlavy dohromady, tak toho vymyslíme spoustu.

Na našem blogu budeme psát vše co nám přijde pod ruku. Teď si asi říkáte, že je to široký pojem,  ale my Vám ho tedy upřesníme. Chceme Vám něco říct o módě, různé nápady na outfity apod. Také bychom chtěly psát nějaké recenze na kosmetiku, či něco jiného. Můžete se inspirovat nějakým pěkným nápadem, který vytvoříme formou DIY ( do it yourself ).

Velkou podporou budete samozřejmě Vy - čtenáři našeho blogu. Budeme rády, když nám follownete blog, či zanecháte nějaký koment u nějakých příspěvků. Jsme začátečníci, takže pokud budete mít nějaký návrh na příspěvek, nebo nám budete chtít napsat, určitě nám to sdělte a my se o to pokusíme. :)

Okomentovat