Let's go to London!


Hello!
Dnešní článek bude jen a jen o Londýně. Udělám Vám takovou poměrně dlouhou prohlídku Londýnem. Doufám, že se Vám bude líbit a už pojďme na to! :)


Do Londýna jsem letěla s mamkou za moji sestrou (taky píše blog http://terezablack.blogspot.co.uk), která v Anglii pracuje s přítelem. Byl to ohromný zážitek vidět Londýn a okolí. Hrozně dlouho jsem se chtěla do Londýna podívat a teď se mi to splnilo! Navštívily jsme ty nejznámější památky a taky náš oblíbený Primark a spousty jiných obchodů.
Ubytováný jsme byly v městečku Sidcup v hotelu. Do Londýna jsme se vydaly vždy vlakem, cesta trvala asi 20 minut a abychom zvládly navštívit co nejvíce památek, tak jsme zalezly do metra. Také jsme se svezly dvoupatrovým autobusem, který v Anglii funguje jako MHD.



Přestože v Anglii vládl ještě podzim, v Londýně ( nejen v hlavním městě) na vás padla vánoční atmosféra jak Vám hned ukážu. Krásné ozdoby, výzdoby, kostýmy, horká čokoláda, zpěv, bruslení no prostě nádhera!:)




Hrozně mě štve, že se tak brzy stmívá, ale v Londýně mně to nevadilo, protože jsem měla možnost vidět pár nejznámějších památek jak jsou krásně osvícené. Některé vypadají ve tmě lépe, než ve dne. Co říkáte?




Krásné počasí nám vyšlo, když jsme se šly podívat na St. Paul cathedral, ale další den už tak hezké počasí nebylo. Byly jsme se zrovna podívat na Buckinghamský palác a na Greenwich.



Po cestě na London bridge jsme si fotili Tower Bridge s Temží.  A po straně jsme viděli největší mrakodrap Shard.




Jeden den jsme strávili v Doveru. Byla to nádhera. Útesy, moře, přístav, maják a dlouhá procházka. Nebudu dál zdržovat, fotky poví víc.:)







A na závěr Vám ukážu několik dalších fotek z Londýna. Doufám, že se Vám článek líbil, vím byl poměrně dlouhý, ale tolik zážitků nedokážu sepsat do krátkého příspěvku. Všechny fotky jsou foceny mnou. Tak se mějte hezky a zase příště! :)





Anne

2 komentáře:

  1. Vaaau, super fotky :) tak krásne to tam vyzerá. Tam musí ísť! máš zaujímavý blog :))
    http://oodla.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujeme moc:) Určitě se tam někdy podívej je to nádhera! :))

    OdpovědětVymazat