❄ Christmas makeup ❄


Přemýšlela jsem, jaký look bych si na letošní Vánoce vybrala. Jednoznačně zvítězilo líčení ve zlatavých barvách, které k Vánocům za každou cenu patří. Hrozně moc se omlouvám za fotky, na kterých líčení nejde moc vidět, líčení vypadá moc hezky, ale na fotkách to není takové jaké by to mělo být... Zvolila jsem klasické černé linky s malým zobáčkem a červené rty. Toto líčení je jednoduché, jak už jsem zmiňovala - klasika k Vánocům a hlavně bude slušet všem.:)



Na úplný začátek musíme pleť hydratovat. Poté zamaskujeme nedokonalosti korektorem a aby nám vše vydrželo, pořádně zapudrujeme.
Konečně jdeme na to nejhlavnější! A to jsou oči, které chceme mít ve zlaté barvě. Jako bázi a zároveň stín, který bude ztvárňovat hlavní roli v tomto líčení použiji zlaté color tattoo v odstínu 05- Eternal Gold, které dám na celé pohyblivé víčko. Do záhybu oka nanesu bronzový stín z limitované edice Papagena od Catrice. Zakončím slabou černou linkou s malým zobáčkem a řasenkou.




Rty si obtáhnu červenou konturkou, nanesu první vrstvu červené rtěnky a obtisknu ji do kapesníku. Poté dám druhou vrstvu rtěnky a máme hotovo!


Jak se Vám líčení líbí? Zkusíte ho také?:)
Anne

Okomentovat